За контакти

Ахел.бг - онлайн магазин за ковано желязо

 

Централен офис:

ул. “Индустриална” 47
8000 Бургас
България


Телефон за връзка:

GSM :0899916090
GSM :0894 443737
Стац.: 056 / 825391



E-mail:
iv_metal@abv.bg

Политика за защита на личните данни

»

Уважаеми потребители,

Сигурността и поверителността на вашите лични данни при посещението на нашия сайт са изключително важни за нас и ние вземаме необходимите мерки, за да ги съхраним като се съобразяваме с  Регламент 2016/679 (Общ регламент относно защитата на данните) и Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и подзаконовите актове по прилагането му.

Какви Ваши лични данни обработваме?

За да можем да изпълним Вашето желание за поръчка в нашия сайт, Вие ни предоставяте следните данни:
* Име
* Фамилия
* Телефон
* IP адрес

Ние запазваме и използваме данните по няколко причини:
1. Име, фамилия и телефон запазваме и препращаме на куриерската фирма, която доставя пратката. По този начин Вие можете активно да участвате в определянето на часа и адреса на доставка на Вашата пратка преди и по време на доставката.
Вие може да получите SMS или телефонно обаждане  от съответната  куриерска фирма, което ще Ви даде възможност да промените часа и/или мястото на доставката според Вашите желания или да бъдете информирани за часа на доставката.
Съгласието за предоставяне на тези данни на куриерската фирма е неотменна съставна част от договорните отношения с ahel.bg.
3. IP адрес, за да можем да предпазим посетителите на сайта, и сайта, от механизирани злоупотреби (спам).


Стандарти за сигурност

При трансфера на данни използваме така наречената SSL-система за сигурност (Secure Socket Layer).
Това е протокол, който осигурява криптиране на връзката между сървър (уебсайт) и браузър (потребител).
Вашите лични данни като име, адрес, телефон достигат нашия сървър в неразбираем за неупълномощени лица код. Предаваната през такава връзка информация е защитена от неоторизиран достъп и прихващане.

Това, че данните Ви се предават кодирано, може да разберете от изображението на катинар в статус-линия на Вашия браузър непосредствено преди името на сайта ни.

Продължителност на съхранението на данни

Вашите лични данни се съхраняват само толкова дълго, колкото е необходимо за изпълнението на нашите услуги. По-продължително съхранение на данните може да се наложи поради законови или правни наредби.

Вашето право на информация и правото Ви да бъдете забравен

Вие имате право да изискате безплатна писмена информация относно лични данни, които са били запазени от Ахел ЕООД. След като получите справката, ние ще предприемем незабавно, доколкото е допустимо от закона, евентуално необходимите корекции, запори или заличавания. Вие можете по всяко време да оттеглите съгласието/съгласията си за бъдещо използване на Вашите лични данни. Имате право по всяко време да откажете вашите лични данни да бъдат събрани и обработвани, а също така да поискате да бъдат заличени, коригирани или блокирани. За целта изпратете имейл на нашия Отговорник за защита на личните данни: iv_metal@abv.bg

Линкове към други уеб страници

Ahel.bg съдържа линкове към други уеб страници. Ние не носим отговорност за тяхното съдържание. За нелегални, непълни или липсващи указания, както и за вреди, причинени от наличието или неналичието на такава информация, отговорност носи доставчикът на уеб страницата, към която сте били препратени.
Указанията за защита на личните данни важат само за нашата уеб страница.


Уеб анализ

Google Analytics
Този уебсайт използва Google Analytics, услуга за уеб-анализи на Google Inc. ("Google"). Google Analytics използва така наречените бисквитки, текстови файлове, които се съхраняват на Вашия компютър и осъществяват анализа на употребата на сайта. Събраната с бисквитките информация за Вашата употреба на сайта по правило се предава на сървър на Google в САЩ и се съхранява там. В случаи на активиране на IP-анонимизацията за тази уеб страница, Вашият IP-адрес се съкращава предварително от Google в рамките на държавите-членки на ЕС и на други държави, ратифицирали договора за Европейската икономическа зона. Вашият пълен IP-адрес се предава само в извънредни случаи на сървър в САЩ , където се съкращава. Google използва тези данни по поръчка на собственика на този уебсайт, за да анализира Вашия начин на ползване, за да подготви доклади за активността в уебсайта и за да изпълни други възложени му от собственика услуги, свързани с използването на сайта и на интернет. Препратеният от Вашия браузър в рамките на Google Analytics IP-адрес не се свързва с други данни на Google. Вие можете да предотвратите запаметяването на бисквитки посредством съответната настройка в софтуера на Вашия браузър; обръщаме Ви обаче внимание, че в този случай евентуално няма да можете да използвате в пълен обхват всички функции на този уеб сайт.
Вие можете също така да предотвратите предаването на създадените с бисквитките, свързани с Вашето ползване на сайта данни (в т. ч. Вашия IP-адрес) на Google, както и обработката на тези данни от Google, като свалите и инсталирате съответната приставка за Вашия браузър.

Google Ads
Сайтът използва Google Remarketing, услуга на Google за публикуване на обяви в интернет. За тази цел се събира информация в анонимизирана форма за Вашето поведение по време на сърфирането Ви в нашата уеб страница и се съхранява в компютъра Ви с помощта на бисквитки-текстови файлове. На база на информацията, събрана в бисквитките, други фирми, включително Google, показват реклами на техните сайтове в интернет. Можете да деактивирате това използване на бисквитки от Google, като кликнете на следния линк: Google линк за уреждане на заявки. Още информация относно тази технология на Google може да намерите тук Google наредби за защита на личните данни .

Facebook приставки (Бутон „Споделяне“)
Може да разпознаете Приставките на Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, САЩ чрез логото на Facebook или бутона „Споделяне“. За общ преглед на Facebook приставките, моля натиснете тук: http://developers.facebook.com/docs/plugins/. Когато използвате нашите онлайн услуги, приставката създава директна връзка между Вашия браузър и сървъра на Facebook. По този начин Facebook се информира, че използвате нашите онлайн услуги с Вашия IP адрес. Когато кликнете върху бутона "Споделяне", докато сте влезли във Вашия Facebook акаунт, можете да свържете съдържанието на нашите онлайн услуги с Вашия Facebook профил. След това Facebook може да свърже използването на нашите онлайн услуги с Вашия потребителски акаунт. Искаме да посочим, че ние, като доставчик на онлайн услугите, не получаваме никакви известия за съдържанието на предадените данни и тяхното използване от Facebook. За допълнителна информация, моля, вижте политиката за поверителност и защита на личните данни на Facebook на адрес https://www.facebook.com/policy.php. В случай, че не искате да разрешите на Facebook да свърже използването на нашите онлайн услуги с Вашия потребителски акаунт във Facebook, моля, излезте от потребителския си акаунт във Facebook.
Парапет от ковано... Парапет от ковано желязо

Парапетите от ковано желязо се явяват великолепен способ за украса на дома ни и практическа опора.При съответстваща обработка те ще служат на притежателя си с векове и ще останат дори и за следващите поколения.

Врата и парапет от... Врата и парапет от ковано желязо

Врата - портал и парапет от ковано желязо. Придава изключителен, елегантен и стилен вид на вашия дом, вила, градина

Парапет от ковано... Парапет от ковано желязо

Парапет от ковано желязо за вашите хотели, ресторанти, виенски салони, офиси, магазини, кафенета, къщи, вили и апартаменти, както в България, така и по целия свят