Галерия

Парапети, входни, дворни врати, огради, решетки от ковано желязо

Магазин и склад за ковано желязо

Орнаментите с  марка Ахел се предлагат на българския пазар от 2006 г. През всичките тези години компанията ни се утвърди като символ на високо качество и неподправен  дизайн. Продукцията ни е предназначена за  хора, взискателни към начина си на живот, търсещи трансформация на своя дом, офис или градина,  чрез стилни и вълнуващи решения, които същевременно не пропускат необходимостта от практични удобства като комфорт, ергономия и многофункционалност.

Всички тези качества на нашите продукти може да усетите в изложбения салон в гр.Бургас , ул."Индустриална" 47, където ще разпознаете най-деликатните модели от ковано желязо.
Разгледай Магазин и склад за ковано желязо

Парапети от ковано желязо

Парапетите от ковано желязо се явяват великолепен способ за украса на дома ни и практическа опора.При съответстваща обработка те ще служат на притежателя си с векове и ще останат дори и за следващите поколения. Дълговечността и здравината се считат за едни от най-важните характеристики на парапетите от ковано желязо.Използването им вече е в редица сфери-широко разпространени са в бита,в офиса ,банката,хотела и ресторанта.В жилищното пространство благодарение на кованото желязо става преплитане на модели ,форми ,цветове и орнаменти,така готовия продукт се явява един художествен център на пространството в дома.Преминавайки покрай него посетителите няма как да не забележат изискаността и добрия вкус вплетени в кованото желязо.
Разгледай Парапети от ковано желязо

Стълбищни парапети от ковано желязо

В продължение на стотици години технологията за производство,позволяваща направата на всевъзможни изделия от ковано желязо не се е променяла,но това изкуство дава възможност за изработка на невероятни красоти.Важно е да се отбележи че металните изделия изработени по този начин винаги остават красиви и модерни
Сред многото творения от ковано желязо,парапетите за балкони и стълбища заемат своето почетно място.Те представляват не само едно прекрасно съчетание от красота и защита ,те са елементи можещи да променят или допълнят цялостния облик на сградата.Не е тайна ,че към избора на метален парапет за балкон трябва да се подходи така ,че да се търси изящност и сливане с обкръжаващата го архитектурна картина.
Парапетите за балкони и стълбища изработените от ковано желязо или метални профили са една прекрасна възможност както за оформлението на старинни сгради така и добър вариант за монтиране на по обикновенни домове.Именно с тяхна помощ вашия дом ще добие по изискан вид и ще стане обект за подражание и възклицания за дълги години.
Разгледай Стълбищни парапети от ковано желязо

Врати и портали от ковано желязо

Дворната врата е необходимост за всеки дом. В нейното създаване се вплитат защитната и естетическа роля. Немислимо е един дом да няма дворна врата. Тя възпрепятства достъпа на случайни хора, осигурявайки защитата на имота. Несъмнено най-добрия материал за изработка на такава дворна врата е метала а в този случай съчетанието му с ковано желязо.
Разгледай Врати и портали от ковано желязо

Огради

Оградата от метал или ковано желязо ,дворната врата с по семпла или претрупана орнаментика,това е първото нещо което се вижда приближавайки дома.до голяма степен от добре подбраните огради и врати се изгражда цялостния архитектурен облик и се подсилва неговата красота.
Разгледай Огради

Решетки

От дълги времена решетките от ковано желязо служат за защита на прозорците от проникване, а и за украса на дома,в наше време гарантират на 100% че ни пазят от грабителски набези и носят основна декоративна функция на цялата фасада.
При по високия ценови клас решетки от ковано желязо благодарение на използването на художествени похвати се позволява изписването на някакъв образ,мотив или фрагмент,което придава индивидуализъм на продукта и не се налага използването само на прости вертикални пръчки.
Разгледай Решетки

Ковано желязо

Българско производство и внос. Продажби на едро и дребно. Производство и търговия на елементи за парапети, огради, портали, преградни пана и врати от ковано желязо. www.ahel.bg